Plăți online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Puteți opta pentru plata serviciilor noastre direct cu cardul, fără comisioane sau alte costuri suplimentare!   În cazul opțiunii de plată „Online prin card bancar” veți fi redirecționat către pagina securizată a procesatorului de plăți unde veți completa un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră. Plățile ... Continuare »

03.11.2020
Un .PLUS pentru clienții noștri! Un TLD nou disponibil la domenii-web.com

Din 11 octombrie 2020, în urma solicitărilor primite de la clienți, aducem un nou TLD în oferta domenii-web.com, la un preț special în această perioadă: .plus, un TLD care poate avea înțelesuri diferite pentru proprietari diferiți, de exemplu: un PLUS de valoare adăugată, un PLUS de mărfuri, un PLUS de know-how, un PLUS de ... Continuare »

11.10.2020
Fii PRO în TOP pe internet! Două TLD-uri noi, la ofertă...

Din 9 iunie 2020, în urma solicitărilor primite de la clienți, aducem două noi TLD-uri în oferta domenii-web.com, la prețuri speciale în această perioadă: .pro, ar trebui să reprezinte o alegere evidentă pentru orice profesionist; .top, este pentru cei care sunt sau doresc să ajungă în top, indiferent de domeniul lor de ... Continuare »

09.06.2020
Ofertă înregistrare domenii .blog, .mobi și .shop

Trei noi TLD-uri și-au făcut loc în oferta domenii-web.com, toate la prețuri speciale în această perioadă: .blog, este pentru cei care au ceva de spus; .mobi, este pentru cei care doresc să aibă o prezență mobilă pe internet; .shop, este pentru cei care doresc să deschidă un magazin online. Oferta este valabilă la ... Continuare »

28.05.2020