Plăți online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Puteți opta pentru plata serviciilor noastre direct cu cardul, fără comisioane sau alte costuri suplimentare!   În cazul opțiunii de plată „Online prin card bancar” veți fi redirecționat către pagina securizată a procesatorului de plăți unde veți completa un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră. Plățile ... Continuare »

03.11.2020
Un .PLUS pentru clienții noștri! Un TLD nou disponibil la domenii-web.com

Din 11 octombrie 2020, în urma solicitărilor primite de la clienți, aducem un nou TLD în oferta domenii-web.com, la un preț special în această perioadă: .plus, un TLD care poate avea înțelesuri diferite pentru proprietari diferiți, de exemplu: un PLUS de valoare adăugată, un PLUS de mărfuri, un PLUS de know-how, un PLUS de ... Continuare »

11.10.2020
Fii PRO în TOP pe internet! Două TLD-uri noi, la ofertă...

Din 9 iunie 2020, în urma solicitărilor primite de la clienți, aducem două noi TLD-uri în oferta domenii-web.com, la prețuri speciale în această perioadă: .pro, ar trebui să reprezinte o alegere evidentă pentru orice profesionist; .top, este pentru cei care sunt sau doresc să ajungă în top, indiferent de domeniul lor de ... Continuare »

09.06.2020
Ofertă înregistrare domenii .blog, .mobi și .shop

Trei noi TLD-uri și-au făcut loc în oferta domenii-web.com, toate la prețuri speciale în această perioadă: .blog, este pentru cei care au ceva de spus; .mobi, este pentru cei care doresc să aibă o prezență mobilă pe internet; .shop, este pentru cei care doresc să deschidă un magazin online. Oferta este valabilă la ... Continuare »

28.05.2020
Noțiuni de bază pentru nespecialiști

Când vine vorba despre a deveni vizibil pe internet, a avea un site web, întrebarea oricărui antreprenor, conducător de instituție publică sau persoană care pur și simplu are ceva de spus, de vândut, de prezentat, dar nu are cunoștințe tehnice, este întotdeauna aceeași: „De unde încep?!?”. Păi, să o luăm în ordine: primul ... Continuare »

24.05.2020
La site nou, vă oferim un pachet de găzduire web nou: Pro!

Odată cu lansarea noului site operațional al C&A Interserv SRL din Reșița, am lansat și un nou pachet de găzduire web: Pro. Pachetul Pro se adresează în special firmelor de dimensiuni mari sau clienților care doresc să găzduiască până la 5 domenii în același cont, fără însă a avea nevoie de funcții Reseller. În pachet ... Continuare »

10.05.2020

Powered by WHMCompleteSolution