Ofertă înregistrare domenii .blog, .mobi și .shop

Trei noi TLD-uri și-au făcut loc în oferta domenii-web.com, toate la prețuri speciale în această perioadă: .blog, este pentru cei care au ceva de spus; .mobi, este pentru cei care doresc să aibă o prezență mobilă pe internet; .shop, este pentru cei care doresc să deschidă un magazin online. Oferta este valabilă la ... Continuare »

28.05.2020
Noțiuni de bază pentru nespecialiști

Când vine vorba despre a deveni vizibil pe internet, a avea un site web, întrebarea oricărui antreprenor, conducător de instituție publică sau persoană care pur și simplu are ceva de spus, de vândut, de prezentat, dar nu are cunoștințe tehnice, este întotdeauna aceeași: „De unde încep?!?”. Păi, să o luăm în ordine: primul ... Continuare »

24.05.2020
La site nou, vă oferim un pachet de găzduire web nou: Pro!

Odată cu lansarea noului site operațional al C&A Interserv SRL din Reșița, am lansat și un nou pachet de găzduire web: Pro. Pachetul Pro se adresează în special firmelor de dimensiuni mari sau clienților care doresc să găzduiască până la 5 domenii în același cont, fără însă a avea nevoie de funcții Reseller. În pachet ... Continuare »

10.05.2020