Nume de domenii web

Verificare domenii web

www.

Cu ajutorul Domenii-Web.com puteţi înregistra nume de domenii web .ro, .com, .net, .org, .biz, .info şi .eu. Puteţi alege oricare dintre aceste extensii, indiferent dacă sunteţi persoană fizică sau juridică, indiferent de obiectul Dumneavoastră de activitate şi indiferent de cetăţenia Dumneavoastră (cu excepţia numelor de domeniu .eu, care necesită rezidenţă în Uniunea Europeană).

Pentru toate domeniile (inclusiv domeniile .ro) înregistrarea se face pentru 1 (un) an. La sfârşitul fiecărei perioade de înregistrare aveţi posibilitatea de a prelungi înregistrarea pentru o perioadă de înca un an. Costul înregistrării este de 60 lei pentru un an. Pentru prelungirea înregistrării se plătesc 60 lei pentru fiecare an.

Domeniul este înregistrat direct pe numele Dumneavoastră, persoană fizică sau juridică.

Pentru a începe procedura de înregistrare a unui nume de domeniu web, introduceţi în câmpul de deasupra numele de domeniu dorit (care poate fi format din litere, cifre şi semnul "-"), selectaţi extensia dorită sau, recomandabil, lăsaţi selectată opţiunea "Toate", apoi apăsaţi butonul "Verifică acum!". NOTĂ: Un nume de domeniu web nu poate începe şi nu se poate termina cu semnul "-"!

Camera de Comerţ şi Industrie Caraş-Severin
Digital Media Sound
cspromo.ro
Clustmart SRL