Modificări nume de domenii web

Verificare domenii web

www.

În cazul în care aveţi un nume de domeniu web (com, net, org, eu, info sau biz) cumpărat de la Domenii-Web.com, puteţi modifica gratuit următoarele date:

  • Adresa de contact a proprietarului sau a persoanelor de contact
  • Numele persoanelor de contact (nu şi al proprietarului)
  • Numerele de telefon şi adresele de email ale persoanelor de contact şi ale proprietarului
  • Adresele serverelor DNS

În cazul în care aveţi un nume de domeniu .RO, aceste modificări pot fi făcut numai în cadrul aplicaţiei ROTLD accesibilă pe site-ul www.rotld.ro.

Conform Înţelegerii privind înregistrarea numelui de domeniu cu care aţi fost de acord la cumpărarea numelui Dumneavoastră de domeniu, v-aţi asumat răspunderea de a menţine actuale, complete şi precise o gamă largă de informaţii, printre care şi cele de mai sus.

Pentru modificări ale numelor de domenii cumpărate de la Domenii-Web.com, vă rugăm să trimiteţi o cerere către (nu uitaţi să includeţi în mesaj numele Dumneavoastră, calitatea Dumneavoastră faţă de numele de domeniu ale cărui date doriţi să le modificaţi, numele respectivului domeniu şi un număr de telefon la care puteţi fi contactat pentru confirmarea modificărilor).

În cazul în care doriţi să modificaţi serverele DNS, trebuie să luaţi în calcul faptul că propagarea noilor date are loc în aproximativ 24 de ore de la efectuarea modificărilor.

Camera de Comerţ şi Industrie Caraş-Severin
Digital Media Sound
cspromo.ro
Clustmart SRL